Les famílies mostren l’escola

Aquests dies de preinscripcions sense portes obertes, moltes famílies s’estan mobilitzant amb vídeos, zooms, textos… per donar visibilitat a les seves escoles. Ens encanta veure aquesta passió per l’escola dels propis fills i filles! Us n’oferim un tast.

Perquè per canviar de Paradigma, hem de canviar TOT I TOTS, volem visibilitzar els moviments d’obertura i acollida que neixen des del cor de les famílies, per tenir cura de les entrades a l’escola

PERQUÈ UNA ALTRA ESCOLA ÉS POSSIBLE!

PERQUÈ VOLEM unir-nos per cuidar-nos i ACOMPANYAR!

PERQUÈ VOLEM QUE L’ESCOLA SIGUI VIVA I ESTIGUI EN CONTACTE AMB La vida que esdevé …

Perquè ara és el moment de cooperar, d’empatitzar, de donar, de ser generosos, d’estimar, en definitiva de tornar a posar al centre allò que és humà!

Celeste Vaiana

 

Triar escola perquè la teva filla o fill començi P3 és un procés complicat. De nervis, de dubtes, d’incertesa… no hauria de ser així, totes hauríem de poder triar una escola on les nostres filles i fills passaran la major part del dia els proper 9 anys i entrar-hi, sense sorteig, sense esperes. Lamentablement el sistema ens obliga a passar un procés complicat i uns dies de molta angoixa.

Les famílies de l’Escola Teixidores sentíem la necessitat d’apropar-nos d’alguna manera a totes aquelles persones que no van ni tan sols veure l’escola, per empatia i també perquè a nosaltres ens hagués agradat veure una cara, sentir una veu d’una persona que és propera i que viu el dia a dia de l’escola, no com a professional sinó com a família.

Per aquest motiu vàrem pensar que el millor seria fer una trobada via zoom, igual que han fet altres AFA del barri, com la de l’Escola Rius i Taulet, segurament pels mateixos motius que nosaltres. La idea va sorgir d’elles, de les persones que formen part de la comunitat de Rius i Taulet, ens va semblar que era l’única manera d’apropar-nos a les famílies, a través de la pantalla i amb micro obert.

Esperem que així facilitem d’alguna manera la tria de les famílies per als seus infants i els posem la vida una miqueta més fàcil durant aquests dies de caos i incertesa que estem vivint.

AFA Escola Teixidores (Vila de Gràcia, Barcelona)

El vídeo que us oferim a continuació és fruit de la col·laboració entre famílies i mestres de l’Escola de Polinyà

 

 

Un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s