REVISTA VIURE EN FAMÍLIA

Per a mares i pares: criança, educació, psicologia i salut

Apunta’t amb el Viure a plantar arbres i adopta una alzina!

La cita és el 17 d’octubre a les 11:30 a la Fundació Miró, amb la música de Dirk Böftcher i en Claret Clown.

El projecte “El gran capital” té 2000 alzines, provinents de l’alzina “Bigas Luna”, llestes per ser “adoptades”.

El proper 17 d’octubre tindrà lloc a la Fundació Miró de Barcelona la primera Assemblea d’accionistes del projecte El gran capital, que es trobarà…per plantar arbres. I és que El gran capital es refereix ni més ni menys que al capital en aglans que és capaç de generar una sola alzina: l’alzina Bigas Luna, arbre que senyoreja una plaça del centre de Barcelona, batejat en honor del gran director traspassat fa dos anys.

Botó fix català

Durant la tardor i hivern del 2013 es van recollir gairebé 12500 glans, dels quals n’han sortit 2000 alzines que esperen al viver Tres Pins a ser plantades. En la seva fase actual, El gran capital cerca accionistes – que com explica Jordi Bigues, veterà periodista i ecologista, cosí del cineasta i principal impulsor del projecte, vol dir que són persones que passen a l’acció – per plantar-les. I aquí és on entren en joc les famílies: Viure en família s’ha unit al projecte per ajudar a trobar famílies que vulguin adoptar una o més alzines i plantar-les als propis barris o pobles. Per això participem en aquesta primera Assemblea i proposem a tothom que es faci accionista, sobre tot per passar a l’acció, però també per col·laborar, dins el possible, amb el projecte. De fet, hi ha la possibilitat de fer-ho econòmicament a través de Verkami, i fins i tot, aconseguir una de les 27 llavors pintades en postals per en Bigas Luna.

La cita és el 17 d’octubre a les 11:30 a la Fundació Miró, amb la música de Dirk Böftcher i en Claret Clown, porta la família a compartir aquesta estona amb nosaltres i adopta una alzina!

Més informació: www.elgrancapital.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 3 Octubre 2015 by .
%d bloggers like this: