Roba per Jugar

Sin título-5 copia

Els del Viure ens hem tirat de la moto i ens hem atrevit a fer un reportatge de moda! Sí! de moda!

Volem parlar de la roba, especialment de la roba per jugar. De com, des de un temps ençà han anat canviant les propostes de les marques. Enrere deixem els conjunts de colors clars, de botons difícils, de teles dures, de punt de smock, de volants, de camises per dintre, de sabates dures, de faldons llargs  i de vestits estrets i bufats que entorpeixen el joc, que s’arruguen, que s’embruten i que costen de posar. S’obre un ventall de colors i formes que prioritzen la característica juganera de l’infant, que salta córrer, balla, s’embruta, i es vesteix i desvesteix sol.Sin título-7 copia

Després d’engrescar a les marques per a participar de l’aventura vem convocar a tretze nens al jardí del mas Can Xiquet a Seva. L’ Oscar  Vila de Petits Retrats va venir de lluny a fer-nos les fotos i Milanta ens va omplir el jardí de propostes encisadores.

Sin título-4 copia

La sessió per presentar la roba d’aquest hivern la vem fer el dia més calorós d’agost. Però la calor no va frenar la il·lusió i les nenes i els nens es van abrigar  per a jugar per tot el jardí.

L’ Oscar perseguia nens amb la seva càmera intentant no destorbar-los el joc. ( Tot i que quan veien la càmera paraven de jugar, es posaven bé el vestit i ens dedicaven un somriure 🙂 )

Sin título-2 copia

Finalment vem celebrar el fi de festa amb una xocolata que va portar mamacuinam i  vem acabar d’embrutar la roba que portaven…

sort que no havíem de tornar-la!!

Vem comptar amb roba de:

 Atic Wear

Badabadoc

Casa K

Cuarto de Luna

Potxi Kids

Piu et Nau

Si voleu veure el resultat d’aquesta aventura us convidem a llegir el proper número de la revista!

2 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s