Perles inclassificables

perles

Entrant a l’autobús, a un metre escàs de distància…

“Oooostres, mare, mira quina panxota que té aquest senyor! si sembla que tingui un bebè a dintre!!!” (Berta, 5 anys i mig)

Al cotxe, després d’uns minuts de silenci inquietant…

“Pare: què és un imbècil?” (Martí, 5 anys)

A la cuina:

“Mira, mare: tu fes la teva vida, i jo faré la meva”. (Guillem, 4 anys)

Els vostres també us regalen perles inclassificables? també us fan caure de la cadira, empassar-vos el pinyol de l’oliva, o posar-vos vermells enmig del metro i tenir ganes de baixar a la següent parada?

Expliqueu-nos alguna perla de les vostres criatures! entre totes les rebudes fins al 21 de Febrer, sortejarem aquest patinet gentilesa de Bateau Lune!

Mia

25 comentaris

  1. A l’Aina li van oferir un chupa-chups quan tenia 3 anys i va dir “no el vull,gràcies,…que porta colorants”

  2. A dues germanes petites que jo cuidava, un dia els hi pregunto: Carina, Laura, on us han comprat aquesta joguina? i elles em responen: als xinos!! ….són dues germanes adopatades a la Xina 😛

  3. L’alba, de 3 anys i 4 mesos, ens pregunta… ‘Sabeu q és un boti boti (pilota amb dues banyes q tenen al pati de l’escola per seure i anar fent salts?’… I ella mateixa ens diu… ‘Demà li dic a la mestra q li faci una foto i us l’envii per whatsapp’.

  4. Maria, 2 anys i mig, al seu germà de 3 mesos:
    Andreu! No ploris més o te tornaran a ficar a la panxa de la mama!

  5. La meva filla de 4 anys, quan tenia 3 fa uns mesos, entra a un comerç regentat per xinesos, agafa un chupa-chups, va directe cap a la caixa i diu: “¿cuanto vale esto, chino?”, tota desafiant…jo, tota vermella, li dic que el senyor deu tenir un nom i llavors ella pregunta “¿cómo te llamas, chino?”

  6. La Queralt té dos anys, i a vegades entre hores menja “palitos” de pa. Una tarda li vaig donar uns “palitos” d’una altra marca que ella no havia tastat mai, eren més torrats, bastant durs. La Queralt va intentar mossegar i després d’alguns intents sense èxit em va dir: – Mami, no va!
    La mateixa frase, molt explotada, amb 10 mesos a primera hora del matí, al cotxe, apunt per anar a la llar d’infants, el cotxe no es posa en marxa, primer intent, la Queralt: -no va! Segon intent i el cotxe no reacciona, la Queralt: -No va! – Ja ho sé “carinyo”, gràcies! Tercer intent, sense èxit també, la Queralt: -No va! 4t intent: -No va! 5è intent: -No va!…

  7. El Max em mira les cames i em diu: ~ mami, tens les cames com el tio Nacho ~ Jo: Si, la mami s ha de treure els pels ~ :O
    Max (2 anys i 9 mesos)

  8. Ui tinc tres fills així que hi ha moltes perles! Us explico l’última del petit que en té tres anys. Ahir a la tarda estava al parc jugant amb uns amiguets. Es van trobar una marieta i l’observaven. De sobte, un dels nens va començar a molestar a la pobre marieta. Els tres meus fills són molt respectuosos amb tots els animals i llavors el meu fill va criar-li l’atenció al nen que la molestava. La marieta estava quieta i llavors el meu nen diu: “mama ara vindrà la doctora de les marietes i la curarà” No es va moure del costat del insecte fins que la marieta va començar a caminar. Molt content em mira i diu “ja està!!! No l’hem vist però ha vingut la doctora i li ha donat Dalsy!!!”

  9. El Max em mira les cames i em diu: ~mami, tens les cames com el tio Nacho ~, Jo: Si Max, la mami s´ha de treure els pels :O
    Max (2 anys i 9 mesos)

  10. La meva filla que encara no te els tres anys, al ascensor d’un centre comercial, li va dir a un senyor, que si us plau que baixes perque feia molta pudor! i la veritat es q si que fia pudor si!

  11. Us n’explico una d’un alumne meu. Sóc mestra d’anglès a una escola de primària. Quan feia classes a 1r, 6 anyets, jugàvem al típic joc “Simon says…”, però jo li vaig canviar el nom i, com que em dic Margarita, dèiem ” Margaret says”. L’endemà d’ensenyar-los a jugar, ve en Lluís i em diu: Margaret, Margaret, quan jugarem a ” Margaret sex?” em vaig petar de riure i ara, que en Lluís ja fa 6è, cada vegada que el veig penso en aquella anècdota i torno a riure!

  12. la meva filla que te casi tres anys, en un ascensor d’un centre comercial, li va dir a un senyor, que si us plau que baixes perque feia molta pudor! i la veritat es que si, una miqueta si que feia!

  13. El meu fill quan estava embarassada de tres messos de la meva nena em preguntava que si era nen o nena i jo li deia… encara no ho sabem… fina q un dia molt serios li va dir al seu pare: “a ver papa tu sabras lo q has puesto si es niño o niña”. La veritat q vam riure molt i no ho oblidarem.

  14. El meu nen de tres anys, després de portar-li un got d’aigua al mig de la nit: “Moltes gràcies, Papa, m’agrada molt l’aigua”. Passen 5 segons. “I el suc de prèssec”

  15. Joel (3 anys): “He vist un home lleó!!!”.

    Era un noi ros amb una cresta punk, és a dir, amb els cabells totalment en punta 🙂

Deixa un comentari