Artijoc bé val un viatge!

obert

Per Anna Ortiz
Amb una mica de sort, l’estiu us haurà regalat visites, amics, estones i converses més tranquil·les del que teniu durant l’any.
Una de les nostres petites alegries ha estat passar per la nova botiga d’Artijoc, que sense moure’s de Mataró, s’ha traslladat a la Plaça Xica i ha obert un nou local, així de suggerent i bonic!
entrada
Artijoc és una cooperativa dedicada a la cultura, el lleure i l’educació, que ofereix xerrades i tallers. El 2010 va obrir també com a botiga de jocs i joguines de qualitat, amb un alt valor en relació amb la creativitat, la imaginació, els materials oberts i el joc lliure. Joguines ben fetes, ja sabeu, d’aquelles que alimenten els sentits.
ninestitelletes

Les d’Artijoc tenen, també, una especialitat molt concreta: els jocs cooperatius. No en va, la seva targeta, hi ha el lema Jugar amb companys, no amb contrincants; superar obstacles, no persones.La Mireia i la Noe, amigues i també col·laboradores del Viure, saben de què parlen: fa una colla d’anys que treballen i difonen aquesta idea: la d’un joc imaginatiu que permeti gaudir en grup i sentir-se equip, incloure tothom i indagar amb les pròpies possibilitats, no contra ningú ni a qualsevol preu, sinó en favor de tots, perquè quan acceptem que tothom compta i que tots els colors són bons per al mosaic…ja hem guanyat!
troncs milanta
Us animem molt a apropar-vos al nou Artijoc. Dediqueu una mica de temps a mirar i tocar aquestes joguines meravelloses, i deixeu-vos assessorar per gent que, com elles, saben què fan i saben el valor que té.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s